Věda Plus
Češi konzumují průměrně 220 gramů proteinů z masa denně - udržitelná dávka je 9 až 23 gramů
Věda Plus
![Věda Plus](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/b3b3ea0c42f47730a3a14bf65a634603.jpg?h=8b7966f8&itok=GcnTRoKU)
Plus
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si úterní Vědu Plus s Renatou Kropáčkovou
Věda Plus
-
Proteiny z masa a mléka můžete nahradit oříšky, ovocem nebo tofu. Bude vám ale chybět vápník
Laboratoř
-
Pojídání hmyzu neznamená, že si venku slupnete nějakou mouchu, říká antropoložka jídla Ferrarová
Hovory
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Predátoři ovlivňují rybářské sportovní revíry a ryby v nádrži Římov rostou pomaleji
Máme rádi zvířata
-
Vědci varují před průmyslovým chovem chobotnic. Na farmách trpí tak, že pojídají vlastní chapadla
Dnešní Plus
-
Roztomilý pavouk vegetarián se maskuje za mravence. Proč to dělá?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Veterinární poradna: Na co si dát pozor při výchově štěňat a koťat?
Svět zvířat
-
Altman zpět ve vedení OpenAI. „Tahle telenovela musela otřást důvěrou spousty lidí,“ míní Koubský
Online Plus