Věda Plus
Češi konzumují průměrně 220 gramů proteinů z masa denně - udržitelná dávka je 9 až 23 gramů
Věda Plus
Plus
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si úterní Vědu Plus s Renatou Kropáčkovou
Věda Plus
-
Proteiny z masa a mléka můžete nahradit oříšky, ovocem nebo tofu. Bude vám ale chybět vápník
Laboratoř
-
Pojídání hmyzu neznamená, že si venku slupnete nějakou mouchu, říká antropoložka jídla Ferrarová
Hovory
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Predátoři ovlivňují rybářské sportovní revíry a ryby v nádrži Římov rostou pomaleji
Máme rádi zvířata
-
Vědci varují před průmyslovým chovem chobotnic. Na farmách trpí tak, že pojídají vlastní chapadla
Dnešní Plus
-
Roztomilý pavouk vegetarián se maskuje za mravence. Proč to dělá?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Veterinární poradna: Na co si dát pozor při výchově štěňat a koťat?
Svět zvířat
-
Vynálezce syntetického masa způsobil potíže náboženským vědcům
Křesťanský týdeník