Vaříme s Habadějem
Udělejte si lososa v papilotě se špenátem! Ke zdravému jídlu se jako příloha hodí pečené brambory
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Losos patří mezi nejdostupnější ryby na našem trhu. V kuchyni se dají využít téměř všechny jeho části. Losos patří mezi tučnější ryby. Více tuku obsahuje jeho břišní část, která je také šťavnatější. Obsah tuku se ale například s vepřovým masem opravdu nedá srovnat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Losos v koprové omáčce. Dejte šanci netradiční kombinaci, kopr odpradávna patří do české kuchyně
Vaříme s Habadějem
-
Losos na bylinkách
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Z běžné stravy byste vylučovat ryby neměli
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Lomnický kapr, na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená ale ne spálená
Kuchařské čarování
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Mezi chlazenou rybou a rybou čerstvou je rozdíl
Hobby magazín speciál