Vaříme s Habadějem
Pstruh pečený s kořenovou zeleninou. Noblesní ryba v české kuchyni s velmi jemným a chutným masem
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Pstruh patří do čeledi čeledi lososovitých. Podle prostředí ve kterém žije a tvaru těla rozlišujeme pstruha mořského, jezerního a pstruha potočního. Pstruh jezerní má rád jezera bohatá na kyslík, naproti tomu pstruh potoční je jako doma ve vodách rozpohybovaných. Pstruh duhový býval svým původem mořským druhem, ale postupem doby se adaptoval ve sladkých vodách.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Treska v pikantní omáčce se žampióny. Zdravé a lehké jídlo, které pohladí vaše chuťové pohárky
Vaříme s Habadějem
-
Vranka, která se pohybuje přískoky u dna, a krásně zbarvená střevle patří mezi chráněné ryby
Máme rádi zvířata
-
Život perlorodky není žádné peříčko
Poznáváme Šumavu
-
České rybníky na tom nejsou moc dobře. Dokazuje to nízký výskyt potápníka dvojčarého
Natura
-
Šachta v Paskově dala vzniknout unikátní přírodní lokalitě
Křížem krajem
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Zázrak jménem kotrč: Dršťková nemá chybu, zkuste ho i obalit nebo na přírodno, libuje si mykolog
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Kreativita se cení i u chovatelů zvířat. Pavel Kalus vyrábí ve dvorském safari parku šikovné pomůcky
Safari
-
Vodní dům v Hulicích ukazuje dvě tváře vody. Jako místo pro...
Česko – země neznámá
-
Na tuhle roztomilou šelmičku musíte mít štěstí: Promyka bažinná se návštěvníkům příliš neukazuje
Mezi námi zvířaty