Pochoutkový rok
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jestli milujete rybí saláty, měli byste si zkusit naložit vlastní zavináče. Z nich pak uděláte jakýkoliv rybí salát, jak ho máte rádi. Určitě vám zachutná. Tento recept nás naučil Jan Pištělák v Pustiměři na Vyškovsku, kam nás vyslala porota Pochoutkového roku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Pikantní a rychlá rybí polévka od Jiřího Bíleckého
Pochoutkový rok
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Z běžné stravy byste vylučovat ryby neměli
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Host: Jan Bubeník, rybář
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Losos na bylinkách
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pravidla pro lov pstruhů
Seriál týdne pod Ještědem