Vaříme s Habadějem
Losos v koprové omáčce. Dejte šanci netradiční kombinaci, kopr odpradávna patří do české kuchyně
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Losos patří mezi nejdostupnější ryby na našem trhu. V kuchyni se dají využít téměř všechny jeho části. Losos patří mezi tučnější ryby. Více tuku obsahuje její břišní část, která je také šťavnatější. Obsah tuku se ale například s vepřovým masem opravdu nedá srovnat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Udělejte si lososa v papilotě se špenátem! Ke zdravému jídlu se jako příloha hodí pečené brambory
Vaříme s Habadějem
-
Losos na bylinkách
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Tataráček z lososa
Vařte s námi
-
Je lepší treska jako rybí fileta nebo filé? A je třeba se bát přidané vody? Odpoví dTest
Dva na Dvojce
-
Iva Pekárková: Příběh opuštěného racčete
Glosa Plus
-
Se zkušeným rybářem na lovu dravých ryb a nahlédnutí do prvního městského holubníku na jihu Čech
Máme rádi zvířata