Vaříme s Habadějem
Losos v koprové omáčce. Dejte šanci netradiční kombinaci, kopr odpradávna patří do české kuchyně
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Losos patří mezi nejdostupnější ryby na našem trhu. V kuchyni se dají využít téměř všechny jeho části. Losos patří mezi tučnější ryby. Více tuku obsahuje její břišní část, která je také šťavnatější. Obsah tuku se ale například s vepřovým masem opravdu nedá srovnat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Blaho v puse. To je pstruh lososovitý s ořechovo-bylinkovou krustou a šťouchané brambory se špenátem
Vaříme s Habadějem
-
Recept na čočku s uzeným bůčkem podle Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Leona Machálková vařila velikonoční chřestovou polévku
Pochoutky na talíři
-
Máslové lanýže s mořskou solí
Apetýt
-
Kopřivka a jehněčí kolínko pečené v alobalu. Velikonoční recepty od šéfkuchaře
Radioporadna
-
Vzpomínky Petra Stupky na dobu před sametem - staré jídelní lístky
Kuchařské čarování
-
Vánoční cukroví na poslední chvíli? Hned měkké perníčky a...
Dámská jízda
-
Karlovarský knedlík vaří autorka květinových kuchařek s bylinkami a v hrnečku
Hobby magazín speciál
-
Trápí vás kašel? Vyzkoušejte majoránkový čaj s medem
Radioporadna
-
Nebojme se změn v tradičních jídlech, radí před Vánocemi kuchař Václav Forman
Dobrá rada