Vaříme s Habadějem
Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a zkuste vepřovou pečeni na švestkách. Nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Vepřová pečeně je kus masa, který se na vepříkovi nachází mezi krkovicí a kýtou podél páteře. Je to libový kus masa, který lze koupit také jako kotletu, ať už s kostí nebo bez a občas narazíte i na pečeni s tukovým krytím. Tu lze jen doporučit, díky němu nebude výsledná pečínka suchá a bude mít i lepší chuť.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
-
Italský sekaný řízek se sýrem
Kuchařské čarování
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ve vlastní šťávě: Tuňák k večeři
Ve vlastní šťávě
-
Papoušci potřebují nejen zrní, ale i písek. Pestrobarevné granule raději nekupujte, radí veterinářka
Máme rádi zvířata