Vaříme s Habadějem
Placičky z mletého masa na pivě. Nejdůležitější je kvalita výchozího produktu. Není maso jako maso
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
V kuchyni je mleté maso ideální pro začátečníky i pro ty, kteří rádi zkoušejí nové chutě. Výhodou je rychlá příprava, snadné dochucení a spousta možností, jak ho připravit.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Tak si zkuste udělat krůtí nudličky na kari s pórkem
Vaříme s Habadějem
-
Pomalu pečené srnčí
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Rychlé a snadné, v tom je kouzlo listového těsta. Jak na lesklý povrch šátečků či štrúdlu?
Babské rady
-
První recepty vymýšlela ve studentské kuchyni. Dnes má Barbora Hlubučková na kontě patnáct kuchařek
Kdo umí, ten umí
-
Ve vlastní šťávě: O cibuli s láskou
Ve vlastní šťávě
-
Fazole se zelím a bůčkem je dokonalé jídlo z jednoho pekáče od Rostislava Havrana z Hradce Králové
Pochoutkový rok
-
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce