Babské rady
Rychlé a snadné, v tom je kouzlo listového těsta. Jak na lesklý povrch šátečků či štrúdlu?
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Pečivo z listového těsta je v domácnostech oblíbené, důvodem je bezpochyby to, že příprava sladkých a slaných dobrot z něj je snadná a rychlá. Původní recept vznikl ve Francii a proslavil se metodou vrstvené struktury pomocí šesterého otáčení těsta.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Z obyčejného bramborového těsta můžete vykouzlit parádní jídlo. Třeba plněné bramborové taštičky
Vaříme s Habadějem
-
Recept z Dámské jízdy: Salát z kysaného zelí
Dámská jízda
-
Rychlá podmáslová buchta na plech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Masové kuličky v kari omáčce. Recept Romana Pauluse na exotiku za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Jiřinčiny koláčky podle Marie Široké
Pochoutkový rok
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání
-
Rolky, rolády, závitky na talíři a recept na záhorácký závitek s kysaným zelím
Kuchařské čarování
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
V malé pekárně na předměstí Paříže se pečou ty nejkřupavější francouzské bagety
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Prof. MUDr. Jiří Beran vyvrací a uvádí na pravou míru mnoho omylů a mýtů ohledně virů i naší imunity
Radioporadna