Dva na Dvojce
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce

Dvojka
Od klasické kuchyňské pánve se očekává hlavně to, že se na ni připravovaný pokrm nelepí. To zajistí pánev s nepřilnavým povrchem, která se snadno čistí a umožňuje zdravé vaření s minimem tuku. Důležitá je ovšem také hmotnost pánve a šikovné madlo. Do jaké míry byly nepřilnavé pánve skutečně nepřilnavé, zjišťovala spotřebitelská organizace dTest. Laboratoř zkoumala modely nejznámějších značek jako Tefal, Moneta, nebo Fisller.
Mirek Vaňura, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
DTest: Tuňáka v konzervě se bát nemusíte. Rtuť se nenašla. Uvážlivým výběrem navíc ochráníte delfíny
Dva na Dvojce
-
Spirulina není řasa a zhubnutí vám nezaručí
Zdraví v cajku
-
Kamarádi, kteří spolu jezdili na vodu a výlety, založili kapelu Vandrband. Vydali dokonce už i album
Jihočeši
-
Má vakcína vliv na plodnost? Ukázková dezinformace, tvrdí experti
Reportáže Radiožurnálu
-
Starosta Prahy 9: Jak to vypadá se stavbou nového náměstí ve Vysočanech nebo sídla záchranky?
K věci Štěpánky Duchkové
-
Host: publicista a nakladatel Pavel Mészáros
Noční Mikrofórum
-
Slovinsko je kapesní země, ale má úplně všechno. O cestě nejen po Balkánu vyprávěla Ivana Bernáthová
Setkání u mikrofonu
-
Pro ženský beachvolejbal to nevypadá růžově. Na světovou desítku v Česku nemáme, myslí si Kolocová
Na síti s Andreou Hlaváčkovou
-
Udržitelnost je zdevalvovaná. Ta pravá spočívá v tom, kolik toho nakupujete, říká návrhářka Štěrbová
Hovory
-
Loni zemřelo za životní prostředí 227 lidí. Bránili svoji vodu, lesy nebo půdu
Podhoubí