Dva na Dvojce
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce
Dvojka
Od klasické kuchyňské pánve se očekává hlavně to, že se na ni připravovaný pokrm nelepí. To zajistí pánev s nepřilnavým povrchem, která se snadno čistí a umožňuje zdravé vaření s minimem tuku. Důležitá je ovšem také hmotnost pánve a šikovné madlo. Do jaké míry byly nepřilnavé pánve skutečně nepřilnavé, zjišťovala spotřebitelská organizace dTest. Laboratoř zkoumala modely nejznámějších značek jako Tefal, Moneta, nebo Fisller.
Mirek Vaňura, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Triky štíhlých gurmánek? Mít v břichu jako v pokojíčku, radí výživová poradkyně
Dva na Dvojce
-
Eintopf – oběd z jednoho hrnce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zavařený meloun podle receptu z roku 1886
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vlastní šťávě: Jak jedním tweetem sjednotit národ?
Ve vlastní šťávě
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
-
Nerezové plochy v domácnosti opět rozzáří citrón nebo olej. Hlavně žádnou drátěnku!
Babské rady
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha
-
Cizinec se dvěma pasy
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování