Časopis dTest otestoval nepřilnavé pánve | Unsplash

Od klasické kuchyňské pánve se očekává hlavně to, že se na ni připravovaný pokrm nelepí. To zajistí pánev s nepřilnavým povrchem, která se snadno čistí a umožňuje zdravé vaření s minimem tuku. Důležitá je ovšem také hmotnost pánve a šikovné madlo. Do jaké míry byly nepřilnavé pánve skutečně nepřilnavé, zjišťovala spotřebitelská organizace dTest. Laboratoř zkoumala modely nejznámějších značek jako Tefal, Moneta, nebo Fisller.
Mirek Vaňura, Šárka Volemanová

Nejposlouchanější

Dva na Dvojce

Dva na Dvojce

Zajímavosti ze světa vědy, techniky, medicíny, biologie, historie nebo antropologie, postřehy a tipy známých osobností. Poradna s renomovanými odborníky a odbornicemi.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu