Kdo umí, ten umí
První recepty vymýšlela ve studentské kuchyni. Dnes má Barbora Hlubučková na kontě patnáct kuchařek
Kdo umí, ten umí
Pardubice
Barboře Hlubučkové bylo teprve dvacet jedna let, když vydala svou první kuchařku. Hlavním cílem bylo vytvořit jednoduché a zdravé recepty z dostupných surovin. Kuchařka měla obrovský úspěch, a tak s vydáváním pokračovala. Během pěti let vydala celkem patnáct kuchařek.
Barbora Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Jak jedním tweetem sjednotit národ?
Ve vlastní šťávě
-
Eintopf – oběd z jednoho hrnce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Koroptve na Kýchavnou neděli
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Netradiční velikonoční zajíce z polínek snadno vyrobíte doma s dětmi
Dámská jízda
-
Upečte rodině kuře s kůrčičkou, která se stoprocentně povede dozlatova
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Velikonoční svátky na našem stole
Kuchařské čarování
-
Proslula svými koláčky, ale nebojí se experimentů. Proto ji cukrařina stále baví
Kdo umí, ten umí
-
Nadívaná kachna s karamelizovaným zelím od Tibora Novotného
Pochoutkový rok
-
Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš
Blízká setkání
-
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce