Přírodní lékárna
Pórek je antibiotikum, pomůže proti únavě a hodí se do mnoha receptů
Přírodní lékárna

České Budějovice
Pórek je oblíbená zelenina ze stejné čeledi jako česnek a cibule. Obsahuje éterické oleje s obsahem síry, jež mu propůjčují typické aroma a kořenitost. Postrádá však štiplavost cibule, a tak je vhodnější na přípravu kompletního pórkového menu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Petržel nepoužívejte jen jako ozdobu jídel, může toho nabídnout mnohem víc
Přírodní lékárna
-
Co máme na prsíčkách z kachny nejraději? Křupavou kůžičku! Udělejte si je se švestkovou omáčkou
Vaříme s Habadějem
-
Co uvařit z hub? Jihočeský hubník, hřibový nákyp, koláč i placky
Kuchařské čarování
-
Sluníčko našemu tělu sice velmi prospívá, ale nesmí se to s ním přehnat aneb pozor na spáleniny
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Pochoutkový rok
-
Sůl nad zlato? Ano, ale s mírou (1/20)
Tajemství koření
-
Když místo dýně hokaido vyroste zelená příšera
Zahrádkářské tipy
-
Koriandr: sluší asijským pokrmům a patří i do pečiva
Na vidličce Romana Pauluse
-
V pozdním létě vysetý mangold můžeme sklízet i přes zimu
Hobby magazín speciál
-
Jahody vládnou letní kuchyni. Vyzkoušejte třeba jahodové knedlíky podle receptu šéfkuchaře
Host Dopoledního expresu