Ve vlastní šťávě
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň a zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Po objevení kimči, různých nakvašených zelenin a misa pomalu nacházíme další rozměry chutí, které nám řízená fermentace nejrůznějších surovin nabízí. Spolu s Erikem Cehlárem, šéfkuchařem pražského Goodloku jsme probrali, jak pronikl do světa fermentace a čím je zajímavá omáčka garum, jejíž kořeny sahají až do antických dob.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kimchi burger místo omáčky a knedlíků. Česká výuka gastro oborů je v krizi
Ve vlastní šťávě
-
Odpovědi na kulinářské a kuchařské dotazy posluchačů
Kuchařské čarování
-
Rozhovor měsíce: Mystérium Davida Dorůžky
Jazz na druhou: Rozhovor měsíce
-
Procházka světem ilustrovaných filmů. S Galinou Miklínovou a (nejen) Lichožrouty
Setkání u mikrofonu
-
Kavárenský svět se proměnil, výběrová káva je nový mainstream, říká Barista roku 2022 Denis Kramář
On Air
-
Velkochov kalifornských žížal mají partneři na farmě na Prachaticku
Máme rádi zvířata
-
Jak důrazně promlouvá diktát módy do návrhů uniforem? Odpovídá akademický malíř Česlav Jaroš
Stříbrný vítr
-
Ledové kostky čiré jako sklo? Můžete je mít, vyzkoušejte rady profíků
Pochoutkový rok
-
Herečka Libuše Švormová: Díky manželovi doma nedělám nic, jen se učím texty
Alex a host
-
K šálku kávy si v létě dejme vždy aspoň 2 deci vody. Dobrá rada majitele pražírny kávy Patrika Lamky
Radioporadna