Pochoutkový rok
Mezi vůně Vánoc patří hřebíčková, koření se dává do svařáku, punče i do cukroví. Pracny s hřebíčkem jsou top
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Kvalitní usušený hřebíček je tmavohnědý. Když stisknete „stopku“ nehtem, mělo by se objevit malé množství oleje. Hřebíček má dřevité pálivé aroma a ostrou, hořkosladkou štiplavou chuť.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Záhorácké závitky s chlupatými knedlíky od Jany Černé
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě
-
Kopr jen do omáčky? Zkuste si doma upéct brynzový koláč s koprem
Babské rady
-
Na krásnou a čistou koupelnu využijete terpentýn, ocet, sůl i podmáslí
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Pórek je antibiotikum, pomůže proti únavě a hodí se do mnoha receptů
Přírodní lékárna
-
Apetýt: Perníčky Zdenky Hanzelkové z Libhoště
Apetýt
-
Jak se dřív vyráběl olivový olej? Pátrali jsme po tom na...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kmínový olej do zelí či marinád
Dobroty Dáši Kubíkové