Babské rady
Skrytá síla kořenové zeleniny. Dejte si petrželové hranolky nebo celerové řízky
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Kořenová zelenina má lehce nasládlou chuť. Obsahuje draslík a vlákninu a považuje se za životabudič. Z petržele i z celeru se dá vysmažit výborná křupavá alternativa anglické slaniny, kterou můžete použít na slané knedlíky.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Květákový popcorn: Křupavá a zdravá alternativa s nečekanou chutí. Už jste ho vyzkoušeli?
Babské rady
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Anglická slanina opravdu pochází z Anglie, ale ta česká je jiná
Pochoutkový rok
-
Pórek je antibiotikum, pomůže proti únavě a hodí se do mnoha receptů
Přírodní lékárna
-
Netradiční špízy z mletého krůtího masa. Tvoříme kuličky nebo válečky, které napichujeme na špejle
Vaříme s Habadějem
-
Brambory? Nebojte se jich, zařaďte je do svého jídelníčku
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Hrách a hrášek: Jsou to odlišné plodiny?
Abeceda potravin
-
Buchty, brokolice, chleba a grilování. Co mají společného?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jak v kuchyni zpracovat zimní zeleninu? Vyzkoušejte něco nového, radí šéfkuchař Martin Havlík
Dva na Dvojce