Příběhy z Vysočiny
Zdeněk Kubák: Když mají v Itálii na každém rohu výbornou kávu, proč bychom ji nemohli mít i u nás
Příběhy z Vysočiny
Vysočina
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Husu jedině do hliněného pekáče. Nevysuší se, radí na Slovensku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
V bývalé nádražní budově v Litoměřicích si můžete dát Kávu s párou. Unikátní kavárna hostí i akce
Výlety
-
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
Ve vlastní šťávě
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Káva se dá degustovat jako víno, tvrdí pražič kávy z Medlešic
Kdo umí, ten umí
-
Je libo presso, nebo picollo? Italský kavárník by si ťukal na čelo
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Tip Jakuba Pavlovského: Kniha Ze zámoří do Čech nabízí evropskou historii čokolády, čaje a kávy
Tip