Pochoutkový rok
Kompot: Jak podle jíst etikety ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je úplné jazykové cvičení
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Už jste někdy přemýšleli, když si v restauraci dáte kompot, jak ho jíst správně podle etikety? Takový jablečný nebo hruškový určitě bez problémů zvládneme. Ale co když nám přinesou třeba třešňový, višňový, švestkový, tedy ovoce s peckou? Kam s ní? Radí Ladislav Špaček.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Drobné pečivo u stolu a na společenských rautech ulamujeme, nikdy neukusujeme, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Je Elon Musk pro lidstvo přínosem, nebo nebezpečím?
Pro a proti
-
Ladislav Fuks: Kchonyho cesta do světa. Příběh o židovském chlapci, který toužil cestovat
Čtení na neděli
-
Ladislav Fuks: Poslední ostrov
Povídka
-
Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut
Host Lucie Výborné
-
Nebožtíci na bále
Podvečerní čtení
-
Fabrika
Radiokniha
-
Ladislav Fuks: Pan Theodor Mundstock. Hra o strachu, který dokáže člověka zničit
Večerní drama
-
Vlčí děti. Příběh sirotků, jimž poválečná nenávist vzala vše
Radiodokument
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování