Pochoutkový rok
Svíčková z dýně od Michala Kleina je výtečnou a lehkou obměnou klasické omáčky
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Posledním soutěžním receptem roku 2021 se stala dýňová varianta omáčky, které obyčejně říkáme svíčková. Michal Klein z Otročiněvsi se totiž rozhodl zužitkovat úrodu dýní ze své zahrádky a mrkev v omáčce nahradil dýní Hokkaidó. Omáčka má lehký nádech po dýni, ale jinak si zachovává klasickou chuť.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Geniálně jednoduchá, rychlá a výtečná dýňová polévka s tymiánem od Ludmily Škardové potěší každého
Pochoutkový rok
-
Čeká nás rok jednoduchých konceptů, říká foodkritička Klára Donathová
Ve vlastní šťávě
-
Štrůdl s krůtími játry, medvědím česnekem a čubricou
Vařte s námi
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Microgreens – jednoduchá vitamínová bomba „za hubičku“
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Jsou malé, jejich chuť je ale výrazná a silná. Ve světě jim říkají mikrogreens, u nás mikrobylinky
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Procházka: Když je Jágr na ledě, tak o něm všichni moc dobře ví. Pořád má skvělý přehled ve hře
Čistá hra Martina Procházky
-
Host: Michaela Bílková, výrobce marmelád
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Para hokej je zpátky v Ostravě. Zveme vás do zákulisí světového šampionátu
Host Českého rozhlasu Ostrava