Pochoutkový rok
Slaný masový koláč s fazolemi zakrytý kaší od Květy Magurové je jako imitace chilli con carne
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Na maso stačí jen sůl a pepř a fazole dodají koláči příjemnou strukturu na skus. A když uděláte bramborovou kaši tak, jak ji dělá Květa Magurová z Vrchlabí, bude hedvábná jako ten nejjemnější samet.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
„I jídlo k rozvozu jde dělat hezky, když si dáte záležet,“ říká šéfkuchař vinohradského bistra
Ve vlastní šťávě
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Skrytá síla kořenové zeleniny. Dejte si petrželové hranolky nebo celerové řízky
Babské rady
-
Buchta z kobzoloveho těsta
Vařte s námi
-
Kuřecí prsa s fazolemi
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou