Pochoutkový rok
Dokonalý dort závisí na rovně upečeném korpusu, připravte ho podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Na nejlepší dortový korpus na světě potřebujeme kvalitní recept a bez toho se nehneme. Dortové korpusy se většinou dělají ze šlehaných hmot, to znamená, že se šlehají celá vejce s cukrem anebo bílky. Do sněhu se potom přidává cukr.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Zapečené cukety na tři způsoby, placky, smažená cuketa
Kuchařské čarování
-
Rychlá podmáslová buchta na plech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Na pusinky i polevu. Pokud bílky nestihnete zpracovat, uložte si je do mrazáku
Babské rady
-
Vařte s námi
-
Co s vykoledovanými vejci a čokoládami? RECEPTY
Žurnál servis
-
Bramborový kucmoch s vejci
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce