Pochoutkový rok
Dokonalý dort závisí na rovně upečeném korpusu, připravte ho podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Na nejlepší dortový korpus na světě potřebujeme kvalitní recept a bez toho se nehneme. Dortové korpusy se většinou dělají ze šlehaných hmot, to znamená, že se šlehají celá vejce s cukrem anebo bílky. Do sněhu se potom přidává cukr.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší vanilkový krém, který můžeme podávat k buchtičkám, podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Čočková bramboračka se sušenými houbami. Kombinace dvou klasických českých polévek vás nadchne
Vaříme s Habadějem
-
Vše, co je třeba vědět o chřestu a jeho přípravě
Kuchařské čarování
-
V třaskavém duelu mezi Francií a Marokem se očekávají nepokoje fanoušků. Jak dopadne bitva o finále?
Speciál Radiožurnálu Sport
-
Host: Míla Hilgertová, agroekoložka, zakladatelka farmy pro pěstování tradičních českých květin
Noční Mikrofórum
-
Tuřín a vodnice se hodí i do polévek, říká autorka knihy o tradiční kuchyni
Host Radiožurnálu
-
Hubnutí a zákazy k sobě nepatří
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou