Kuchařské čarování
Zapečené cukety na tři způsoby, placky, smažená cuketa
Kuchařské čarování
České Budějovice
Gratinované, česky řečeno zapékané, cukety můžete připravit na mnoho způsobů. Pokrm může mít konzistenci sekané fáše ztužené vejci nebo můžete zvolit vrstvení jednotlivých surovin, které nakonec zalijete vejci rozšlehanými ve smetaně. V pokrmu by neměl chybět sýr.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rychlá podmáslová buchta na plech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Poslové jara v kuchyni, kouzla s vejci a sladká omeleta Monako
Kuchařské čarování
-
Odstín žloutku prozradí, jak se slepici žije. Nejlepší je...
Glosa Pavla Maurera
-
Vejce nasladko? V záhřebské restauraci připravují vejce na...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jiří Babica: Budu nosit camping salát v kraťasech
Brambora s vejcem
-
Ve vlastní šťávě: Které vejce je nejlepší
Ve vlastní šťávě
-
Vyšperkujte chuť jahodové marmelády a přidejte do ní rebarboru, doporučují Babské rady
Babské rady
-
Veterinární poradna: Zaměřeno na slepice
Náš host