Pochoutkový rok
Pánové, umíte svou drahou polovičku správně usadit ke stolu? Poradí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Sáhněte si do svědomí, pánové. Jak to vypadá, když vyrazíte s partnerkou na slavnostní večeři do restaurace? Pomáháte své drahé polovičce usednout ke stolu? Jak to dělat správně radí náš odborník na etiketu Ladislav Špaček.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Číšníka byste neměli přivolávat nikdy, nabádá Ladislav Špaček. Když je to nutné, udělejte gesto
Pochoutkový rok
-
Ladislav Špaček: Jsme jediný národ, který sní oběd za deset minut. Ostatní sedí u stolu co nejdéle
Hovory
-
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
-
U večeře se správnou výslovností
Čeština na vlnách
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Pochoutky s šéfkuchařem Radkem Šubrtem
Pochoutky na talíři
-
Chybí turisté a lidé se bojí potkávat. Škoda, že jsme upustili od testování, říká zástupce hotelů
Dvacet minut Radiožurnálu