Dva na Dvojce
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
![Ke zvěřině se hodí pikantní koření i bylinky](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/61c3a7bd1d262a9c025ecc75e3e8c4a3.jpg?h=1c9b88c9&itok=rDqc5t1r)
Dvojka
Právě v těchto dnech se na naše talíře dostává zvěřina. Zvěřinové pokrmy nabízí řada restaurací. Jak si ale zvěřinu připravit doma? A na co si dát při jejím nákupu pozor?
Jiří Holoubek, Tereza Stýblová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sváteční tabule? Lidi nejvíc trápí, jak krájet brambory a jak uvařit vejce natvrdo, usmívá se Vaněk
Dva na Dvojce
-
Co je to hlad a jaká jídla ho způsobují?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Pučálka, krupet, muzika. Na těchto jídlech si o Štědrém večeru asi nepochutnáte
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Při pojídání moučníku jsou Češi v koncích. V jaké ruce držet vidličku a lžíci? Radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Projekt Ověřovna: Internetem koluje mnoho nepravdivých informací. Jak se v nich vyznat?
Jak nenaletět
-
Režisérka Lída Engelová: Dnes se hodně dbá na efekty. Já dávám na první místo herce
Blízká setkání
-
Dobroty z podzimních plodů nám prodlouží život
Náš host
-
Adventní pokrmy s šéfkuchařem
Co vás zajímá