Dva na Dvojce
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
Dvojka
Právě v těchto dnech se na naše talíře dostává zvěřina. Zvěřinové pokrmy nabízí řada restaurací. Jak si ale zvěřinu připravit doma? A na co si dát při jejím nákupu pozor?
Jiří Holoubek, Tereza Stýblová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sváteční tabule? Lidi nejvíc trápí, jak krájet brambory a jak uvařit vejce natvrdo, usmívá se Vaněk
Dva na Dvojce
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Při pojídání moučníku jsou Češi v koncích. V jaké ruce držet vidličku a lžíci? Radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Projekt Ověřovna: Internetem koluje mnoho nepravdivých informací. Jak se v nich vyznat?
Jak nenaletět
-
Režisérka Lída Engelová: Dnes se hodně dbá na efekty. Já dávám na první místo herce
Blízká setkání
-
Co je to hlad a jaká jídla ho způsobují?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Dobroty z podzimních plodů nám prodlouží život
Náš host
-
Adventní pokrmy s šéfkuchařem
Co vás zajímá
-
U nás doma se ke slovu nedostanete. Všichni mluví najednou a nahlas, směje se Ivana Chýlková
Host Lucie Výborné