Pochoutkový rok
Nejlepší zvěřinou je dančí maso. Udělejte si z něj guláš!
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Češi rádi jedí maso a čím dál častěji i zvěřinu. Mezi nejchutnější druhy patří dančí maso. Vypravili jsme se na dančí farmu zjistit, jaké maso se k čemu hodí a jak vlastně daňci žijí. Na závěr vám prozradíme i recept na dančí guláš.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Zkuste si připravit krůtí steaky s bylinkovou krustou
Vaříme s Habadějem
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Falafel si přivlastňují Izraelci i Palestinci, ale na jednom se shodnou, důležitá je správná chuť
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Grenadýrmarš s uzeným tofu
Vaříme se Slávkou
-
Václav Souček: Hraboši
Glosa dne aneb Co týden dal