Zápisník zahraničních zpravodajů
Falafel si přivlastňují Izraelci i Palestinci, ale na jednom se shodnou – důležitý není přesný recept, ale správná chuť
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
V posledních letech zažil obrovský boom ve stáncích s rychlým občerstvením. Pochutnat si na něm mohou vegetariáni i milovníci masa, ale přinejmenším v našich končinách tvoří často bezmasou alternativu k orientálnímu kebabu. Za své národní jídlo ho považují jak Izraelci, tak Palestinci. Falafel se proto ve Svaté zemi zpravidla prodává samostatně ve zvláštních stáncích a obchodech.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Takhle vypadá nejhezčí kráva v Irsku. Festival Flavours of...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Prolomit vlny s Martinem Tvrdým: Jak kazí abstinenti,...
Prolomit vlny
-
Fosfáty v potravinách? Na množství záleží
Zdraví v cajku
-
Život bez masa? Vegetariánství zažívalo boom v 19. století a poté znovu po vzniku Československa
Téma Plus
-
Grenadýrmarš s uzeným tofu
Vaříme se Slávkou
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou