Vaříme s Habadějem
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Zkuste si připravit krůtí steaky s bylinkovou krustou
Vaříme s Habadějem
![Krůtí maso s rozmarýnem](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/86749ff0d0de64bc0d9ee82ad76d9607.jpg?h=104ad92c&itok=0wJz56Up)
Hradec Králové
Máte rádi drůbeží maso? Někdo dává přednost grilovanému kuřeti, jiný má rád drůbeží kousky v nějaké směsi. My pro vás ale máme jiný tip! Zkuste s námi krůtí steaky s bylinkovou krustou. A nebudete litovat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Tak si zkuste udělat krůtí nudličky na kari s pórkem
Vaříme s Habadějem
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Maso je přínosné, pokud ho jíme v přiměřeném množství a nejsme nemocní
Co vás zajímá
-
Grenadýrmarš s uzeným tofu
Vaříme se Slávkou