Pochoutkový rok
Marinované kuře s červenou omáčkou podle Margity Čonkové povýší chuť drůbeže na zvěřinu nebo žebírka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Maso naložené ve speciální marinádě se po upečení úplně rozpadá a ztratí fádnost mdlé kuřecí chuti. Připomínat vám může spíš zvěřinu nebo žebírka. Cibulka, kečup, worcester a koření vytvoří báječnou mazlavou omáčku plnou výrazných chutí. Marinádu můžete vyzkoušet i na jiný druh masa, Margita Čonková akorát nedoporučuje hovězí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 7. 2023
Pochoutkový rok
-
Do 12 jsem chtěl být vojákem, pak ale zapracovaly geny, vzpomíná Kuchař roku Lukáš Čížek
Setkání u mikrofonu
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Mořské dálky
Na cestě
-
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
-
Bio, nebio. I bez nálepek poznáte králíka, který žil v...
Glosa Pavla Maurera