Vaříme s Habadějem
Vepřová pečeně se zeleninou, lehčí varianta vepřové pečínky. Zkuste, určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Vepřová pečeně je kus masa, který se na vepříkovi nachází mezi krkovicí a kýtou podél páteře. Je to libový kus masa, který lze koupit také jako kotletu, ať už s kostí nebo bez a občas narazíte i na pečeni s tukovým krytím. Tu lze jen doporučit, díky němu nebude výsledná pečínka suchá a bude mít i lepší chuť.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čarujeme s (ne)obyčejnou čočkou. Červená čočka s klobásou prý přináší do domácnosti štěstí i peníze
Vaříme s Habadějem
-
Bramborová omáčka s česnekem a majoránkou dle Františky Lysoňkové
Pochoutkový rok
-
Panzanella. Recept Romana Pauluse na salát za hubičku ze starého pečiva
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Mrkev v kuchyni. Zkuste mrkvance, lívanečky, dort nebo zlivského mrkvokapra
Kuchařské čarování
-
Pavel Maurer prozrazuje recept na domácí sekanou: Přidejte čerstvě natrhanou kopřivu
Glosa Pavla Maurera
-
Červené zelí: Jak na přípravu skutečné lahůdky
Na vidličce Romana Pauluse
-
Pochoutky s Kateřinou Cajthamlovou
Pochoutky na talíři
-
Sladké grilování aneb tepelně upravovat můžeme i ovoce. Léto s šéfkuchařem Radkem Pálkou
Radioporadna
-
Když se zelenina grilováním zbaví vody, vynikne její přirozená chuť
Hobby magazín speciál
-
Jak vychytat grilování do detailu, kdy solit a kterou bylinku použít
Radioporadna