Pochoutkový rok
Dýňové koláče, polévky i oleje. Spotřeba buclaté zeleniny v Česku neustále roste
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Na podzim vrcholí sezóna dýní, kdy si můžete vychutnávat polévky, pyré, marmelády nebo i kávu z tykvovité zeleniny. Dýně jsou v Česku čím dál oblíbenější a jejich spotřeba rok od roku roste.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok
-
Dagmar Ruščáková: Požehnané léto
Nedělní káva
-
Dýně zapečená nasladko
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tip
-
Sklizeň jablek bude letos zřejmě nejnižší za posledních šest let. Z českého jablka se stává vzácnost
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování