Pochoutkový rok
Drobné pečivo u stolu a na společenských rautech ulamujeme, nikdy neukusujeme, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Dnes už nejen v pizzeriích přinesou košíček s pečivem. Také na banketech se pečivo zmenšuje nebo překrajuje na menší části, aby se lépe konzumovalo. Jak je to správně?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
Blízká setkání
-
Ve vlastní šťávě: Šestnáctka z Verony aneb U šéfkuchaře...
Ve vlastní šťávě
-
Pizzu havaj buď milujete, nebo nenávidíte. Kdo ji vymyslel a proč?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Eva Kadlčáková: Zcela proti vlastním zásadám! Tak nějak ze zásady…
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Domácí pizza potěší nejen malé strávníky, zároveň si ji můžete posypat čímkoliv, co máte po ruce
Vaříme s Habadějem
-
Tip Juliany Maškrtnice: Mikulov kromě vína nabízí i domácí krájenou pizzu
Tip
-
Jak naučit děti zdravě a správě jíst a také vařit. Nevyhánějte je z kuchyně, říká výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
V historii byla cibule vždy velmi váženou zeleninou a někde fungovala i jako platidlo
Zelené světy
-
„V soutěži specialistů na pizzu jsem dala hlas pizze s lilkem.“ Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky