Pochoutkový rok
Dobré odpalované těsto vyžaduje správný čas na přípravu, upozorňuje cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Úplný základ spočívá v tom, že když odpalujete, nesmí se vám těsto lepit na vařečku, Naopak musí vzniknout poctivá koule, kterou odpalujete. Nejdřív musíte zahřát a přivést k varu vodu s máslem nebo mléko s máslem. Pak přijde na řadu přisypání mouky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
5 fíglů jak připravit nadýchané kynuté těsto podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Jak vyrobit domácí máslo? Stačit vám bude smetana s vyšším obsahem tuku
Babské rady
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Stříbro, mosaz, měď i cín. Vyčistit je můžete velmi jednoduše. Zkuste zelí, pórek a krém na boty
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Popáleniny ze sluníčka pomůže zklidnit černý čaj
Doktorská rada
-
Ve vlastní šťávě: Chřest nekouše
Ve vlastní šťávě
-
Petr Borkovec: Press Clay Southworth
Ranní úvaha
-
Pikantní omáčka z červené čočky. Drobná luštěnina nejen zasytí, ale má i mnoho možností využití
Vaříme s Habadějem
-
Doba marinovaných krkovic je pryč. V grilu můžete i udit a maso hlídat na dálku
Radioporadna
-
Pěstitelské pálenice v kraji začínají další sezónu pálení ovoce. Služba bude ale asi nejspíš dražší
Zprávy pro Královéhradecký kraj