Radioporadna
Doba marinovaných krkovic je pryč. V grilu můžete i udit a maso hlídat na dálku
Radioporadna
Pardubice
Grilovací sezóna začala. Nemusí ale znamenat marinovanou krkovici a spálený omastek. Pořiďte si kvalitní gril, dobře se o něj starejte a připravte moderní pokrm, kterým ohromíte přátele. Jak na to, poradil expert přes grilování Martin Fuchsa ze specSHOPU.
Miroslav Hruban
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší škvarky jsou z trouby. Jednodušeji už to nejde
Radioporadna
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jaký je rozdíl mezi vodovou a smetanovou zmrzlinou? Letní tipy výživové poradkyně Martiny Jandové
Radioporadna
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 7. 2023
Pochoutkový rok
-
Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni
Abeceda potravin
-
Kynutá bába s medvědinama
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Meloun, máta a třtinový rum. Kombinace chutí podle šéfkuchaře Martina Havlíka
Hobby magazín speciál
-
Boj proti covidu se soustředí hlavně na očkování. Rizikovým skupinám ale prospějí i léky
Reportáže Radiožurnálu