Pochoutkový rok
4 způsoby, jak odložit příbor na talíři. Víte, jak obsluha pozná, že jste jídlo pouze přerušili?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nádobí ze stolu se sklízí najednou, platí pro to pravidlo debaras, vysvětluje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Jak správně jíst špagety, kuřecí stehno a rakvičku se šlehačkou?
Návod na etiketu
-
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
Vařte s námi
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak se dnešní pravidla stolování liší od etikety renesanční Itálie?
Glosa Pavla Maurera
-
Slováci vědí, ostatní jen tuší: nejsou halušky jako halušky
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Seriál týdne pod Ještědem