Pochoutkový rok
Nádobí ze stolu se sklízí najednou, platí pro to pravidlo debaras, vysvětluje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Doma nebo v restauraci se sejdeme u stolu zejména kvůli jídlu. Když dojíme, přijde maminka, servírka nebo číšník a prázdný talíř odnese. Když se sejde větší společnost, platí pravidlo debaras. Znáte ho?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Oříšky z misky zásadně nelovíme rukama. Ladislav Špaček ví, jak na to
Pochoutkový rok
-
Látkový ubrousek se podle etikety dává na kolena, pečivo neukusuje a meloun krájí příborem
Návod na etiketu
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Kuchyně našich babiček
Vařte s námi
-
Krůtí závitky plněné zelím a rýží aneb Když vás řízek už omrzí, maso krásně zarolujte. Dobrou chuť!
Vaříme s Habadějem
-
Slaná ovesná kaše s cibulkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Byznys za covidu musíte brát jako výzvu. Postavit se čelem, shodují se podnikatelé z Potten & Pannen
Hovory
-
Poradna: Čistota v restauracích a správné skladování potravin
Poradna