Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Až příliš viditelný konec neviditelné ministryně. To sladké slovo komunikace. Nekonstruktivní opozice. Macronova Evropa může padnout u něj doma. Nejnovější aféry AfD odvádějí pozornost od skutečnosti, že strana chce Německo odstřihnout od Západu. Radost z olympijských her
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jak se Francouzi těší na OH? Co škodí německé AfD před volbami do Evropského parlamentu a proč rezignovala ministryně Helena Langšádlová? To jsou některé náměty komentářů nedělního vydání našeho pořadu, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Tento týden oznámila nečekaně svoji rezignaci ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová, nominovaná do vlády za TOP 09. Proč se tak rozhodla a co to znamená pro TOP 09 a vládu Petra Fialy? K tomu přinášíme 1. 2 příspěvky našeho pořadu. Komentátor ČRo Radko Kubičko, který přichází k mikrofonu jako první, nazval ten svůj až příliš viditelný konec neviditelné ministryně.