Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Pavel není Zeman a BIS nejsou „čučkaři“. Reforma „naoko“. Vláda a opozice budou jednat o důchodech. Ruský úder na ukrajinskou energetiku. Horký čínský TikTok. Proč Erdogana nezastaví ani neúspěchy. Příliš mnoho oblečení. Francouzský ministr vs. levná móda z Asie.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • BIS nejsou čučkaři, důchodová reforma na oko anebo proč tureckého prezidenta Erdogana nezastaví ani neúspěchy? To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího středečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě, ale také doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Sněmovně. Ústavně-právní výbor opět přerušil debatu o koaličním předloze k zavedení možnosti korespondenční volby pro Čechy žijící v cizině. Budou ovšem ještě další jednání mezi vládním a opozičním táborem o případných úpravách navržených pravidel. A ve studiu je komentátor ČRo Radko Kubičko. Buď zdráv. Dobrý den. Ono těch námitek je celá řada. Kupříkladu předseda výboru Radek Vondráček z hnutí ANO varoval před hrozbou dvojího hlasování při volbách do Evropského parlamentu u lidí, kteří mají dvojí občan.