Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Boj s populismem Fialovi nepomůže, voliči od něj čekají výsledky. Papež sice nevyzval Ukrajinu ke kapitulaci, ale vynechal zlo, vynechal Putina. Okuliarová kampaň ukazuje, jak na Slovensku začíná fungovat strach. Francie slaví zápis práva na potrat do ústavy. Spekulativní návrat polské demokracie.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • 25 let Severoatlantické alianci. Boj s populismem premiérovi Fialovi nepomůže. Voliči od něj čekají výsledky. Papež sice ne, vyzval Ukrajinu ke kapitulaci, ale vynechal zlo. Mi nechal Putina. Okuliar nová kampaň ukazuje, jak na Slovensku začíná fungovat strach. Francie slaví zápis práva na potrat do ústavy. Spekulativní návrat polské demokracie. A kdo dělá binec? To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • ČR si připomíná 25 let v Severoatlantické alianci. Stala se členem NATO 12. března 999. Nad středními Čechami a pak také nad Prahou prolétla dopoledne při té příležitosti formace vojenských letounů české a také spojenecké německé armády. Výročí čtvrtstoletí v NATO připomíná také konference Naše bezpečnost není samozřejmost na Pražském hradě. Vystupují na ní nejvyšší čeští ústavní činitelé. Odpoledne promluví i bývalý americký prezident Bill Clinton. No a ve studiu vítám komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Jak tedy politikové hodnotí 25 let v Severoatlantické alianci a jak to hodnotíš ty?

Více z pořadu