Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Fingerlandem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Fingerlandem
Komentátor Jan Fingerland

Plus

Stanjurova rozpočtová kóta. Dá se škrtnout budoucnost? Ministr Stanjura se o to minimálně pokouší. Německo podpoří firmy miliardami, na cenu elektřiny ale zapomíná. Trendy akciových trhů. Není utečenec, není problém.
Jan Fingerland

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Kde leží hranice obstrukce? Jak velký bude nakonec rozpočtový deficit? Snaží se ministr Stanjura škrtnout budoucnost. Německo zapomíná na elektřinu. Novinky z burzy není utečenec, není problém a které zvíře je nejvíce politické? To jsou témata Názorů a argumentů, při jejichž poslechu vás zdraví Jan Fingerland.

  • Názory a argumenty.

  • Schvalování konsolidačního balíčku se v těchto dnech odehrává ve znamení obstrukcí. V úterý trvalo jednání 12 hodin až do druhé hodiny v noci. Za pultíkem se totiž zdrželi při svých projevech předsedové opozičních hnutí ANO a SPD Andrej Babiš a Tomio Okamura. A právě to bude námětem rozhovoru s komentátorem ČRo Radkem Kubičkem, kterého vítám ve studiu. Dobrý den. Dobrý den. Radko, vláda potřebuje vládnout, ale opozice má svá práva na vyjádření nesouhlasu. Dá se říci, kde leží rozumná hranice mezi potřebami vlády a opozice?

Ostatní také poslouchají