Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Slibný start Evy Pavlové. Zahraniční politika ve výjimečné shodě. Robert Fremr na Ústavní soud opravdu nepatří. Pomalý postup ukrajinské protiofenzívy začíná dělat vrásky i na Západě. Násilnosti izraelských osadníků vůči Palestincům. Puč v Nigeru hýbe nejen Sahelem. Není soud jako soud
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Slibný start první dámy Evy Pavlové, česká zahraniční politika dlouho nebývalé shodě či důvody pomalého postupu v ukrajinské ofenzivy nejenom. Tato témata rozeberou v následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Po pěti měsících prezidentství svého manžela první dáma Eva Pavlová oznámila, čím se bude zabývat, a představila svůj tým. A i když doba, kterou jí to trvalo, a minimum dosavadních výstupů na veřejnosti ukazují, že se s novou rolí sžívá ne zrovna jednoduché. Nutno říci, že si témata ani lidi nevybrala špatně, říká šéfkomentátor Hospodářských novin Petr Honzejk.

Ostatní také poslouchají