Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, Český rozhlas

Plus

Radikalita narůstá i bez extremistů, jaké jsme znali kdysi. Na čem se shodne Putin s odpůrci? Že viníkem je Západ. Uprchlíci z Ukrajiny: stát nechápe jejich cenu. Soud nad soudcem. Na co si tu hrajeme?  
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Soud nad soudcem neboli na co si tu vlastně hrajeme? Extremismus, jaký jsme dosud neznali? Stát nechápe cenu pracujících Ukrajinců. Anebo v něčem se prezident Putin shodne i se svými odpůrci? To jsou témata některých příspěvků pátečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A od mikrofonu zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Jako čtvrteční Názory a argumenty začneme i dnes stále velmi živým tématem budoucnosti už Senátem Parlamentu ČR schváleného, avšak prezidentem zatím nejmenovaného ústavního soudce Roberta Fremra. Ten poskytl rozhovor ČT. Připustil v něm, že uvažuje o variantě rezignovat na členství v Ústavním soudu, ale zřejmě hodlá počkat, až jak se rozhodne hlava státu. Připomínám, že Dr. firmu nově vyčítán jednak rozsudek v kauze známé pod názvem Olšanské hřbitovy z roku 1988 a pak také větší počet odsouzených emigrantů. A ve studiu je se mnou komentátor ČRo Radko Kubičko. Buď zdráv.

Ostatní také poslouchají