Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Navalného odkaz pro budoucnost. Nižší inflace hraje ve prospěch vlády. Můžeme si přát, aby se v Českou zavedla společná měna. Ale nebojujme za euro jen na oko, to si společná měna nezaslouží. Kdo v Gaze vyhrává? Možná nikdo. Příspěvek na péči v kotli politického boje. Měkké přistání
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Navalného odkaz pro budoucnost. Nižší inflace nahrává vládě. Euro si nezaslouží boj o něho jen na oko anebo v Gaze nevyhrává možná nikdo. To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího sobotního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Uvězněný ruský opoziční politik Alexej Navalnyj zemřel v pátek ve věku 47 let v trestanecké ruské kolonii patrně na embolii. A o jeho odkazu pro budoucnost hovoří kolega Libor Dvořák.

Ostatní také poslouchají