Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Ukrajina nutně potřebuje munici. Kdo hledá ekonomické důvody pro euro, jen zdržuje. Nenechme se vystrašit Trumpem a berme si příklad z Polska. Měkké přistání. Kam až vystoupá hvězda Kemi Badenochové.   
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Čapí hnízdo opět před soudem. Kdo hledá ekonomické důvody pro euro, jen zdržuje. Ukrajina nutně potřebuje munici. Nenechme se vystrašit Trumpem a berme si příklad z Polska. Kam až vystoupá hvězda, který mi být ono takové a Popeleční středa. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Městský soud v Praze opět projednává kauzu Čapí hnízdo, tedy obžalobu z možného dotačního podvodu, které čelí bývalý ministr financí, vicepremiér, premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš a jeho někdejší spolupracovnice Jana Nagyová. Čemu čelí a jaký to bude mít případný vliv na politickou scénu? To už se ptám kolegy komentátora ČRo Ondřeje Konráda. Dobrý den.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají