Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Ukrajina vyváží obilí, Rusku navzdory. Vlna nenávisti dorazila na Ústavní soud. Podle zprávy zvláštního vyšetřovatele je Biden starý muž se špatnou pamětí. Kaczyński se vydává Trumpovou cestou. Bude slovenský premiér Fico pokračovat v únosu právního státu? Depardieu, celebritizace a veřejný prostor. Americká žurnalistika na vymření.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Váží obilí Rusku navzdory. Podle zprávy zvláštního vyšetřovatele je Joe Biden starší muž se špatnou pamětí. Kaczynski se vydává Trumpovou cestou anebo Ústavní soud objektem výhrůžek a zpívání. To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího sobotního vydání relace komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Dva roky slýcháme z Ukrajiny špatné nebo ještě horší zprávy a napadená země i státy, které za ní stojí, by potřebovali slyšet něco opravdu potěšitelného. A tak ukrajinský premiér Denys Šmyhal na svém telegramovém účtu tento týden přinesl optimistický přehled toho, co se posledního půlroku odehrává v Černém moři. A informace shrnuje Libor Dvořák, komentátor ČRo.

Ostatní také poslouchají