Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

SPOLU spolu v eurovolbách? Překvapivě nejspíš ano. Izrael se ptá: kdo za to může? Nový kabát pro čínský Pás a stezku. Putinova cesta do Číny. Robert Fico se Zuzanou Čaputovou ve sporu o konspirátora. 39 procent Čechů chce zem bránit. Argentinské prezidentské volby: je nebezpečí pro demokracii reálné? 
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Karel se ptá kdo za to může? Nový kabát pro čínský a stesků a Putinova cesta do Pekingu? Anebo Fico s Čaputovou ve sporu o konspirátor. A to jsou témata některých příspěvků připravených do sobotního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Řeč byla o zahraničních tématech v úvodu, ale nejprve se budeme věnovat domácí scéně. Nejbližší volby nás čekají příští rok na jaře do Evropského parlamentu a dlouho nebylo jasné, jestli do nich půjde pohromadě koalice spolu, čili ODS, TOP 09 a lidovci. Ale nyní se zdá, že ano. A poněkud překvapivý obrat komentuje Petr Honzejk z Hospodářských novin.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají