Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Před vládními stranami je hrozba drtivé porážky, před lidovci se otevírá peklo. Volební pat opět na stole. Proč nikdo nevěří, že Putin chce vyhladovět svět. Toryové jen těsně unikli výprasku. EU se zamýšlí nad tím, jak vylepšit vztahy s Tureckem. Kdo zdvihne na Slovensku liberální prapor proti Ficovi? Americká nemoc
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Co napovídají současné volební preference v ČR? Kdo zvedne na Slovensku před volbami prapor proti Robertu Ficovi? A komu nejvíc vadí to, že Moskva znovu brání vývozu ukrajinské pšenice? To jsou hlavní náměty sobotního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Popularita politických stran každé vládní koalice uprostřed volebního období obvykle klesá, a mohlo by se proto zdát, že současný vývoj volebních preferencí v ČR není až tak moc důležitý. Nelze ale nad tím jen mávnout rukou, říká ve své dnešní poznámce vedoucí rubriky komentářů Hospodářských novin Petr Honzejk.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají