Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Za kolik nám stojí bezpečnost naší země? „Po Navalném“. Hlasitý skřípot česko-slovenských vztahů. Vypněte gigafactory! „Ekoteroristé“ proti továrně na elektromobily. Aféra s odposlechy ukazuje, že Němci jsou pro ruskou propagandu lákavým cílem.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Záleží na bezpečnosti naší země. Rozhodnutí Fialovy vlády pozastavit společná jednání s vládou slovenskou či vzpomínka na Pavla Zajíčka nejenom. Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Zítra uplyne rok od nástupu Petra Pavla do funkce prezidenta republiky. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře, jak bys hodnotil ten první rok současné hlavy státu? Čím se liší od funkčního období jeho předchůdce Miloše Zemana?

Ostatní také poslouchají