Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Volby do Evropského parlamentu mohou otřást domácí politickou scénou. Mezi vládou a koalicí se nějaký smír nerýsuje. Kdo bude na Slovensku prezidentem? Paradoxy slovenské prezidentské volby: Podporuje premiér Fico Petra Pellegriniho? Festival Jeden svět nabízí film O karavaně a psech, jak Putin ovládl ruská média.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • 75. výročí vzniku Severoatlantické aliance. Volby do Evropského parlamentu mohou otřást domácí politickou scénou. Smír mezi vládou a koalicí se nerýsuje. Paradoxy slovenské prezidentské volby podporuje premiér Fico Petra Pellegriniho. Jak Putin ovládl ruská média a jaro je tady. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • V Bruselu začaly oslavy a připomínky 75. výročí založení obranné Severoatlantické aliance, jejíž součástí je i ČR. No a ve studiu vítám kolegu komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Jaký je význam Aliance dnes a také hlavně tedy členství ČR?

Ostatní také poslouchají