Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Budoucnost fakultních nemocnic ve víru paragrafů. Jádro opět v kurzu? Ano, ale… Trikolora a zahraniční politika. Konzervativní profesoři tvrdí, že Trump dle ústavy nemůže kandidovat. Přinese to chaos. Rusové potřebují být poddanými říše, říká profesor Gudkov.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jaká je budoucnost jaderné energetiky v Evropě? Z čeho pramení nenávist Rusů k západu a co přinese vládní konsolidační balíček ve zdravotnictví? To jsou některé náměty pátečního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Premiér Petr Fiala promluvil dnes Praze na konferenci Hospodářské komory nazvané Česko na křižovatce a představil poměrně optimisticky svoji vizi budoucího ekonomického rozvoje ČR. Ve studiu proto teď vítám vnitropolitického komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Co bylo vlastně obsahem Fialova projevu a jaké směry příštího vývoje naznačoval?

Více z pořadu