Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Extrémistické strany u nás významně neposilují. Nadšením ani vyčerpáním nájem nezaplatíš. Hlavně, že se bojíme eura. Kurz koruny se přitom už řídí polským zlotým. Švédové přemýšlejí, jestli ještě chtějí platit korunami. Podíl armády na integraci uprchlíků.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Národní rozpočtová rada vyzývá k dalším úsporám. Extrémistické strany v ČR významně neposilují nadšením ani vyčerpáním nájem nezaplatíš, kurz koruny a polský zlotý. I Švédové přemýšlejí, jestli ještě chtějí platit korunami podíl portugalské armády na integraci uprchlíků. A o té naší krizi. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Ve své pravidelné zprávě o dlouhodobé udržitelnosti financí konstatovala Národní rozpočtová rada, že státní finance jsou nadále ve výrazné nerovnováze. Co z toho vyplývá? Na to už se ptám kolegy komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den.

Ostatní také poslouchají