Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Opoziční korespondenční demagogie. Největším problémem lidovců není Jurečka. Ve vzduchu jsou cítit volby. Írán zaútočil i na Pákistán; otevřela se další fronta? Rozruch kolem Rakušanova videa. Chudí u nás potřebují pomoc, potřebují reformy.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Tu boj o korespondenční volbu v PS, útoky Íránu v okolních zemích a zvyšující se blízkovýchodní napětí či potíže a neshody v české vládní koalici. Nejenom tato témata rozeberou v následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Ústavní soud už podle svého předsedy Josefa Baxy rozhodl ve věci loňského zpomalení mimořádné valorizace penzí a verdikt vyhlásí příští středu. Podle ministra financí Zbyňka Stanjury by se vláda s pro sebe nepříznivým rozhodnutí poradila. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře. Stanjura říká, že by si vláda poradila, ale co by to znamenalo?

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají