Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radkem Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radkem Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Bývalý poslanec Feri odsouzen. OSN je jako demokracie: v permanentní krizi, ale bez ní by bylo hůř. Boj o Evropu jako předehra sněmovních voleb. Hizballáh a severní fronta války s Hamásem. Obrázky z Kazachstánu. Luxus rozjel jízdu z kopce.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Bývalý poslanec Feri odsouzen. OSN je jako demokracie v permanentní krizi, ale bez ní by bylo hůř. Boj o Evropu jako předehra sněmovních voleb, Hizballáh a severní fronta války s Hamasem. Obrázky z Kazachstánu a luxus rozjeli jízdu z kopce. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Exposlanec Dominik Feri je vinen ve všech bodech obžaloby. Rozhodl o tom ve čtvrtek po tři čtvrtě roce Obvodní soud pro Prahu tři. Podle nepravomocného verdiktu znásilnil dvě dívky a provinil se i jedním pokusem o znásilnění. Do vězení má jít na tři roky a žena má zaplatit odškodné. A ve studiu vítám kolegu komentátora Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Po čase jde opět o odsouzení bývalého, velmi významného a nadějného politika. Tomu odpovídá pozornost celému procesu. Dá se říci, když rozsudek je zatím nepravomocný, že to může ovlivnit politickou scénu? Mýto na ní nějaký dopad?

Více z pořadu